NATOn Gladio-joukot

NATO:lla on oma terroristiryhmänsä

 

 

 

      

"Tuomitessaan Gladion vuonna 1990 Euroopan parlamentti totesi, että 'tietyissä jäsenvaltioissa sotilaalliset salaiset palvelut (tai niiden kontrolloimattomat haarat) olivat sekaantuneet vakaviin terrorismi- ja rikostapauksiin, minkä eri juridiset selvitykset ovat osoittaneet'."

Lue kirja englanniksi TÄSTÄ

http://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Gladio

 

 

Dokumenttielokuvasta "NATOn salaiset armeijat":

... Gladiolla oli listoja ihmisistä, jotka murhattaisiin, jos valta vaihtuisi...

...Neljäs vaihe on ihmisten mielten ja sydämien valloittamista, ja sitä sotaa soditaan vieläkin... matalan tason konflikteilla ja terrorismilla... ja siinä on mukana Gladio.

Entinen Belgian sotavoimien komentaja: ...Kun pelko on istutettu kansaan, sen saa tekemään mitä vain....

80-luvulla Yhdysvallat suunnitteli ydinohjuksien sijoittamista Belgiaan. Satoja tuhansia ihmisiä protestoi Belgian kaduilla sitä vastaan... Belgian piti todistaa Yhdysvalloille olevansa halukas vastaanottamaan ydinohjukset... Brabantin tappajat ( http://en.wikipedia.org/wiki/Brabant_killers ) lopettivat, koska heidän tavoitteensa oli saavutettu [ USA sai sijoittaa ydinohjuksensa Belgiaan]

...Vieraan vallan salaisten palveluiden puuttumista Euroopan politiikkaan oli vaikea todistaa, mutta todisteita löytyi mm. Piazza Fontanan tutkimuksista Italiassa. ( http://en.wikipedia.org/wiki/Piazza_Fontana_bombing )

 

...Mielenkiintoista oli oikeistoterroristien ja USA:n tukikohtien henkilökunnan välinen kanssakäynti....

... 20 oikeudenkäynnin jälkeen melkein kaikki terrori-iskuista syytetyt välttivät vankilan...

... Valtio [Belgia] , joka hyväksyy, että 16 sen kansalaista, miehiä, naisia ja lapsia ammutaan kuoliaaksi keskellä kirkasta päivää ei ansaitse kunnioitustamme eikä ansaitse selviytyä...

Entinen Yhdysvaltojen Italian suurlähettiläs: ... Tutkijoiden pitäisi kysyä tätä itseltään: Jos nämä operaatiot tulevat julkisuuteen, mitä tapahtuu Yhdysvaltojen moraaliselle auktoriteetille?

... Näiden joukkojen käyttämät taktiikat ovat käytössä vielä tänäkin päivänä, ne ovat tavallisia toimintatapoja...

... Samalla kun sotia käydään Lännen uusia «vihollisia» vastaan, luuletko, että näistä virheistä on opittu?